Ostutingimused

KUIDAS OSTA?

Tellimuse vormistamine

Tellimiseks lisatakse tooted virtuaalsesse ostukorvi ning sisestatakse andmed kliendi, transpordi ja makseviisi kohta . Peale ostu sooritamist saadame Teile e-postile tellimuse kinnituse. Toodete müügileping loetakse sõlmituks arvates tellimusekinnituse järgi tasumisele kuuluva summa laekumist meie arvelduskontole.

Hinnad

  • E-poe hinnad sisaldavad käibemaksu ja on eurodes.
  • Kauba hindadele lisandub kohaletoimetamise tasu.

Maksmine

Meie ettevõte on isikuandmete vastutav töötleja, meie ettevõte edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

Kauba eest maksmiseks on mitu viisi. Toodete eest saate tasuda:

  • internetipanga teel (LHV ja Luminor, SEB, Swedbank pangalinkide kaudu)

  • krediitkaardiga (MasterCard või Visa)

  • pangaülekandega (arve saadetakse e-mail´ile)

 

Pangaülekande puhul ei täideta tellimust enne, kui olete ettemaksuarve tasunud. Ettemaksuarve palun tasuda 5 tööpäeva jooksul. Kui 5 tööpäeva jooksul ettemaksuarve väljastamisest ei ole tellimuse eest tasutud, tühistatakse ettemaksuarve ning seda tellimust enam täita ei saa, vaid tuleb luua uus tellimus.

Kättetoimetamine

Peale tasumisele kuuluva summa laekumist toimetatakse tooted Teile kohale tellimuse vormistamisel teatatud kohta kuni 5 tööpäeva jooksul. Tarneaja pikenemisel võetakse Teiega ühendust telefoni või e-posti teel.

Toimetame kohale tellimusi üle maailma. Kui sihtkohariigi kohta info puudub, võtke palun enne tellimuse vormistamist saatekulude täpsustamiseks meiega e-maili teel ühendust kaubandus@lottemaa.ee.

Kui kohaletoimetamise viisiks on valitud DPD, Itella SmartPOST või Omniva pakiautomaat, saadetakse Kliendi poolt märgitud telefoninumbrile SMS-teade uksekoodiga, millega saab kauba kätte. Kui Klient valib kohaletoimetamise viisiks kullerteenuse ja tellitud tooted on kullerfirmale üle antud, võtab kullerfirma esindaja Kliendiga ühendust, et täpsustada toodete kohaletoomise täpne aeg. Kui Klient valib postkontori teenuse, siis peale paki saabumist Kliendi poolt tellitud postkontorisse, saadab postiasutus temale vastava teate.

Tagastamine

Kui tellitud toode ei vasta Teie ootustele, siis on võimalik 14 päeva jooksul alates tellimuse kättesaamisest see meile tagastada. Tagastatav kaup peab olema originaalpakendis, kasutamata ning kahjustamata, sealhulgas peavad tootel küljes olema kahjustamata originaalsildid. Vastavalt seadusele ei kuulu tagastamisele avatud pakenditega audio- ja videosalvestised. Tagastamise eelduseks on ka ostuarve/tellimuskinnituse olemasolu. Toote tagastamisega seotud postikulud tasub tellija. Tagastamiseks saatke meile kiri kaubandus@lottemaa.ee. Kirjas märkige oma nimi, tellimuse number, tagastatav toode ning tagastamise viis.

Nõuetele mittevastava kauba tagastamine

Kõikidele meie poolt müüdud kaupadele kehtivad Eesti Vabariigi seadustest tulenevad garantiitingimused. Puuduste esinemisel on Teil õigus nõuda kauba parandamist, kauba vahetamist või tellimusest taganeda. Garantii ei kehti, kui kauba puudus on tingitud valest kasutamisest või tavapärasest kulumisest.Defekti ilmnemisel teatage sellest hiljemalt 2 kuu jooksul peale puuduse ilmnemist e-postile: kaubandus@lottemaa.ee. Kirjas märkige nimi, kontaktandmed, kaebuse esitamise kuupäev, tellimise kuupäev ning tellimuse number, kaubal puuduse ilmnemise kuupäev, defekti kirjeldus (võimalusel foto) ning lisage kauba ostu tõendava dokument. Praaktoote puhul tasume saatekulud meie.

Raha tagastame 5 tööpäeva jooksul arvates toote nõutavas seisukorras meieni jõudmisest. Meie toodete suhtes tekkinud küsimustega palun võtke ühendust kaubandus@lottemaa.ee või tel: +372 56 606 889.

Privaatsus

Teie andmed, mis seoses kauba tellimisega meie kätte jõuavad, on kaitstud vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele. Me ei väljasta Teie andmeid kolmandatele isikutele ega avalikusta neid muul moel.

 

Muud tingimused

Ostu sooritades kinnitate Lottemaa e-poe ostutingimustega nõustumist. Lisaks käesolevatele tingimustele reguleerivad  ostmisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigis kehtivad õigusaktid.

Oleme alati avatud läbirääkimistele, mis on tekkinud seoses meie vahendusel ostetud toodetega. Kokkuleppe mittesaavutamisel on Teil õigus pöörduda Tarbijakaitseametisse või Pärnu Maakohtusse.

 

Lottemaa Teemapark OÜ
Registrikood: 12455303